Valg av ny sofa

sofaJeg har i lang tid sett meg om etter en ny sofa. Dette er ikke enkelt da jeg er svært opptatt av interiørdesign. Nå ser det endelig ut til at jeg har klart å bestemme meg for hvilken modell jeg skal velge!

Det var mange vurderinger som måtte gjøres før jeg kom frem til svaret. Sofaen skal jo passe inn i stua, og det er samtidig viktig at den tilfører noe nytt. Det tok derfor sin tid å komme frem til en løsning. Det skal bli godt å bli ferdig med prosessen, og få inn den nye sofaen.

Retrostil
Planen er å gå for en sofa i ekte retrostil. Dette vil passe greit inn i rommet, og gi det en ekstra dimensjon. Jeg har hatt fokus på å finne et fantastisk design, og dette mener jeg nå å ha gjort. Sofaen er sterkt inspirert av 60-tallet. Dette gjør seg uttrykk i sterke farger og en spennende form. Det blir deilig å få på plass sofaen i stua, og nyte følelsen av fullstendig avkobling. Den forrige ble nemlig ødelagt, og det har helt klart vært et savn å være uten.

Planen er å bestille sofaen i neste uke. Da vil den bli levert i løpet av noen få dager, og jeg kan endelig plassere den på riktig plass i stua. Jeg har nylig kjøpt en dokumentarserie om impresjonistiske malere, og ser sterkt frem til å nyte programmet fra sofaen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *