Vært på messen for interiørdesign

Denne uken har det (som du vet) vært en messe for interiørdesign i byen. Vi var der både tirsdag og onsdag, og gikk rundt for å få inspirasjon og ideer, slik at du kan ta med det hjem og innlemme i din egen design.
Begynte å tenke på dette med kjøkkenet vårt
Både jeg og min kone så spesifikt mye på en bestemt avdeling der på messen, og det var der de viste forskjellige varianter av spisestuer og spisestuemøbler. Når vi så på det første rommet tenkte jeg umiddelbart at det så ut som noe jeg så på www.chilli.no bare for noen få uker siden, i forbindelse med at jeg var ute på jakt etter sjeselonger
Det er nettopp en slik type av møbler jeg ønsker å investere i vårt kjøkken hjemme.

spisebord
Min kone overtalte meg at vi skal vente litt med selve kjøpet fordi vi trengte å gjøre budsjett og revidere våre prioriteringer litt, og jeg kan forstå henne. Vi har mange prosjekter som går på en gang, og noen ganger kanskje du bruker litt for mye penger i ren iver etter å få til å opprette og endre i hjemmet ditt, ikke sant? 🙂

Uventet møte på messen
Noe som var veldig morsomt var at vi møtte på Ole og Line på messen. Det er våre gamle naboer som vi har spandert mye tid sammen med i de gamle dagene da vi levde på Sentrumsveien (før vi flyttet til huset). Vi har ikke sett hverandre på over tre år nå, så det var en virkelig morsom gjenforening. Og Line hadde gitt litt gravid mage også som hun viste så lykkelig. I februar var det tid for dem å bli foreldre! 🙂

Vi stoppet og tok en kopp kaffe sammen på messen og snakket om alt som har skjedd siden sist, og til slutt bestemte vi oss for å invitere dem over til en middag noen gang i oktober eller november – slik at de får se vårt nye hus, og slik at vi kan bruke litt mer tid og gjøre opp for tapt tid. Jeg ser virkelig frem til det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.