Tur til Paris

josephine-sofaNeste måned er det klart for årets ferietur. Denne gangen går reisen til Paris og det berømte kunstmuseumet Louvre. Jeg gleder meg helt vanvittig mye og kan nesten ikke vente på avreise!

Det er deilig å ta seg en tur bort en gang i blant. Selv pleier jeg å gjennomføre en årlig utenlandstur. I år ligger fokuset på kunsten og da ble Paris et helt naturlig valg.

Kunst og arkitektur i verdensklasse
Den franske arkitekturen er kjent for å være svært vakker. Paris skal slik jeg forstår det være en av de vakreste byene i verden. Derfor har jeg også store forhåpninger når jeg setter meg på flyet til Frankrike. Planen er å gjennomføre et besøk på kunstgalleriet Louvre. Her henger kjente malerier fra mange av verdenshistoriens største kunstnere. Blant annet skal jeg se ”Mona Lisa” av Leonardo Da Vinci. Dette har vært en drøm i mange år, og jeg blir full av entusiasme bare av å tenke på det. I tillegg kommer besøk til fantastiske bygninger som Notre Dame. Målet er å oppleve så mye flott kunst som overhodet mulig på noen få dager.

Det blir svært spennende å se hva Paris har å by på. Jeg regner med at det blir flere overraskelser underveis og et hektisk program. Det er vanskelig å vente og jeg kommer helt sikkert snart til å begynne nedtelling. Det skal bli fantastisk å komme seg bort fra de vanlige omgivelsene for en kort stund. Med nye impulser og kunstnerisk påfyll blir jeg mer motivert til å jobbe for drømmene mine.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *