Tid til å skrive av seg litt

Etter att nesten hele september har hatt over 25 grader i temperatur så begynner det å synke litt nå, og vi begynner til å føle høsten på riktig. I dag var det bare 11 grader ute da jeg gikk til jobbet slik at jeg faktisk tok på meg en lue for å holde varmen. Vi har begynt å rydde opp litt hjemme for høsten og vinteren, og det føles ganske bra. Jeg føler meg klar for vinteren!
Koselig høstkvelder på terrassen
Noe som jeg virkelig ser frem til nå er alle de herlige kvelder på terrassen, når du kan pakke deg inn i et varmt teppe, tenne lite lys og slå på infrarød varme. Vi har en tendens til å ofte sitte der og spille spill på fredag kvelden med et glass vin (for meg blir det et glass konjakk). Det er en familie tradisjon vi har hatt siden vi flyttet inn i huset for mange år siden.
Forrige uke kjøpte kone mi hjem en sjeselong sofa til terrassen også, som hun fant for en god pris på Trademax. Vi har handlet der før og vært fornøyd, så jeg tror at selv denne møblet vil være veldig bra også. Det betyr også at vi får mer plass ute på terrassen som en ekstra bonus. Men jeg tror at det vil være meg som ligge der og lese mine romaner på helgene, tror du ikke? 🙂

Bok tips for høsten
Jeg leser jo mye og ofte, og nå har jeg lest mange gode bøker her i den siste som jeg ønsker å dele med meg av. Så her jeg tilbyr jeg Thomas liste med tips om gode bøker å lese i løpet av høsten:

  • Alt jeg ikke husker (Av Jonas Hassen Khemiri)
    En veldig god bok om å ha en tokulturell bakgrunn. Det berører mange, og åpner øynene for ting vi ser hver dag i vårt samfunn, men viser ikke nødvendigvis så mye av. Det berører mye, og åpner øynene for ting vi ser hver dag i vårt samfunn, men som vi ikke nødvendigvis tenker så mye på.
  • Fordi overlevelse ikke er nok (Av Emily St. John Mandel)
    En verden rammet av en influensaepidemi, og en skuespiller som får et hjerteinfarkt på scenen. Spennende roman med apokalyptisk følelse!
  • M-train (Av Patti Smith)
    Utrolig fint memoarer fra den amerikanske legende i musikkhistorien. Berør veldig mye om vennskap og betydningen av å ha venner i livet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *