Oppussing av kjøkkenet

I dag begynte jeg på et nytt prosjekt. Jeg har lenge vært misfornøyd med kjøkkenet og har derfor startet med en stor oppussingsjobb.

Det er mye å ta tak i når man skal gjøre en fullstendig oppussing. Derfor har jeg allerede gjort meg noen tanker om veien videre.

Det viktigste for meg er å få til et best mulig interiørdesign på kjøkkenet. For min del innebærer dette en vakker minimalistisk stil. Dette er veldig moteriktig for tiden, og jeg liker å følge med i tiden. Det første jeg gjorde var å begynne å fjerne den nåværende kjøkkeninnredningen. Når dette er gjort kommer vi til å male hele rommet. Deretter må jeg finne ut hvilken type møbler og innredning jeg skal sette inn. Jeg har allerede bestilt mange produktkataloger, og regner med å bruke mye tid på å finne de beste produktene. Når man bruker så mye penger på noe så er det utrolig viktig å finne noe som passer. Kjøkkenet vil antakeligvis ikke bli pusset opp på noen år, og derfor må alt stemme når jobben er unnagjort.

Det er alltid like spennende å sette i gang med å gjøre om et nytt rom. Med min interesse for interiør er det egentlig mer morro enn jobb. Jeg nyter hver time og håper på at resultatet skal bli bra. Målet er å snart gå over til å gjøre dette profesjonelt. Jeg har lenge hatt lyst å bli interiørkonsulent, og håper at drømmen snart skal bli realisert.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *