Om meg

Mitt navn er Thomas og dette er min blogg. Jeg startet bloggen fordi jeg ønsket å dele mer av livet mitt med familie og venner på nett. I tillegg ønsker jeg å få frem informasjon om de interessene jeg har. Spesielt er jeg opptatt av kunst og interiørdesign. Begge deler byr på kreative aktiviteter som gir meg mye glede i hverdagen.

Kunst og interiør
Helt siden jeg var liten har jeg alltid likt å drive med kreative hobbyer. Derfor ble det helt naturlig å engasjere seg i kunst og interiørdesign. Dette er to stilarter som har mye til felles. Jeg er en lidenskapelig person som blir veldig opptatt av det jeg driver med. Dette medfører at jeg bruker svært mye tid på å lære mest mulig om kunst og interiør. På denne bloggen ønsker jeg å dele av min kunnskap, og forhåpentligvis få i gang noen diskusjoner om disse temaene.

Hverdagsliv
Jeg har lenge hatt lyst å gi venner og familie mer innblikk i det livet jeg lever. Da er det helt glimrende å gjøre dette i form av en blogg. Her legger jeg ut det jeg vil, og det er enkelt for andre å gå inn og lese. Selv er jeg veldig opptatt av de fine øyeblikkene i hverdagslivet. Gjerne sammen med familien eller noen venner. Dette er noe jeg håper å skrive mye om. I tillegg vil det bli omtale av forskjellige aktiviteter jeg tester ut. Som person liker jeg veldig godt å prøve nye ting, og dette kommer nok til å vise seg på bloggen.

Forhåpentligvis vil min blogg være leseverdig og en god kilde til mye spennende informasjon. Jeg er imidlertid alltid åpen for forbedringer og gode innspill. Derfor oppfordrer jeg alle til å si hva de mener om innholdet. Bare gjennom tilbakemelding kan jeg bli bedre og lage en mer spennende blogg. Jeg satser på å blogge så ofte jeg kan og vil prøve å holde siden oppdatert. Dette er ofte utfordrende i en hektisk hverdag, men jeg tror jeg skal klare å finne et system for å gjennomføre det. Med mange oppdateringer har jeg god tro på at bloggen vil få mange lesere.