Nytt soverom med vakker seng!

Jeg er akkurat ferdig med å pusse opp soverommet og er svært fornøyd med resultatet. Midt i rommet har jeg plassert en vakker seng som er selve kronen på verket.

Det er alltid gøy å pusse opp og dette var ikke noe unntak. Når man får så gode resultater kan man ikke gjøre annet enn å smile. Det blir godt å legge seg til å sove på det nye rommet.

Den perfekte sengen
Jeg brukte lang tid på å velge seng til det nye soverommet. Til slutt falt valget på en stor dobbeltseng (Dream 180) fra nettbutikken Trademax.

Bilde på senga:
Min dobbeltseng fra Trademax
Her finner du flere billige senger!

Dette er en butikk som gir deg de fleste varene du trenger i forbindelse med oppussing. De har et veldig bra utvalg av forskjellige typer senger. Det var her at jeg plutselig kom over en seng med spesielt fint design. Derfor ble det til at jeg kjøpte denne. I tillegg til sengen har jeg fått inn nye nattbord og et klesskap. Det var viktig for meg å sørge for at alle disse møblene var i samme stil. Dette skaper en fantastisk harmoni på rommet.

Etter å ha sett gjennom utvalget hos Trademax er jeg fristet til å pusse opp flere rom. Med slike møbler kan jeg virkelig være kreativ med innredningen. Når jeg har spart opp nok penger kommer jeg sikkert til å sette i gang med nok et rom. Slik jeg ser det er det ingen grunn til å ikke bruke penger på en hobby jeg elsker å drive med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *