Ny sofa til kjellerstuen

Sofa

Jeg blogget tidligere at jeg gikk til innkjøp av en sofa i retrostil, og hvor lang tid det tok meg å finne den riktige. En sofa skal man tross alt ha i mange år, så da brukte jeg heller litt ekstra tid på å finne den riktige for meg og familien. Nå er det for øvrig på tide å skifte ut sofaen vi har nede i kjelleren. Der nede er det litt annerledes stil enn i stuen, så jeg kommer nok til å gå for en mer tradisjonell moderne sofa der. Jeg er godt opptatt av interiør, men det er også viktig at møblementet er komfortabelt og brukendes. Det er spesielt siden vi skal ha den nye sofaen i kjelleren, et sted vi skal gjøre om til hjemmekino og TV-stue.

Nyåret er også en flott periode å gjøre innkjøp av forskjellig interiør da de fleste butikkene har januarsalg. Så finner jeg et mega utsalg blir nok det raskt gjort et innkjøp av en sofa.

Kjellerstuen er ganske stor og vi har tidligere kun hatt en eldre litt sliten treseters sofa der. Planen er nå at jeg skal finne en hjørnesofa, det gjør at hele familien og folk som er på besøk kan alle sitte sammen. Det synes jeg er veldig trivelig og ser for meg at det kan bli flere flotte filmkvelder der nede etter hvert. Vinterårstiden er jo også perfekt for slik type inneaktivitet, og når den nye sofaen er på plass vil den nok garantert bli velbrukt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *