Ny mediebenk i minimalistisk design

I går fikk jeg endelig den nye mediebenken fra Trademax. Benken er romslig og passer perfekt inn i stua.

Hjemmekinoanlegget har lenge vært plassert på et dårlig bord. Jeg føler uten tvil at TV-opplevelsen med en ekte mediebenk er mye bedre.

Benken passer perfekt inn med den minimalistiske stilen hjemme i stua. Det er fint å ha møbler som fungerer sammen, og jeg er virkelig fornøyd med dette kjøpet. Det er samtidig fint at benken har mye plass til både TV og andre enheter. På denne måten får jeg en base for alt utstyr som tidligere har ligget rundt omkring. Det er veldig praktisk å ha alt dette samlet på et sted. Da vet man med en gang hvor man skal finne alle kabler og lignende.

Benken ble kjøpt til en svært god pris hos leverandøren Trademax. De byr på det meste i sin svært omfattende nettbutikk. I det siste har de hatt salg på hvite mediebenker her. Det er en av disse jeg har gått til anskaffelse av. Med 50 prosent avslag ble det et veldig godt kjøp for meg. Om du er på jakt etter nye møbler bør du undersøke hva Trademax har på lager. I tillegg til lav pris så tilbyr de deg god kundeservice og gunstige garantier på utvalgte varer.

I kveld blir det film i stua med hele familien. Det er stas å kunne vise frem den nye TV-benken til alle sammen. Alt ligger til rette for at det skal bli en fantastisk kveld.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *