Hagemøbler fra Trademax

Det beste med at Norge har en så utrolig lang og kald vinter er at man setter så utrolig stor pris på når våren og sommeren endelig kommer! Jeg er definitivt en av de som sitter ute så lenge som mulig på sene sommerkvelder, til det punktet hvor jeg nesten småhakker tenner, da gir jeg meg som regel, (eller finner et ullteppe).

Men i år har jeg tenkt til å både kjøpe inn varmelampe og oppgradere hagemøblene, og kanskje foreta noen endringer slik at det blir litt lunere i sittekroken ute hos oss. Jeg har kikket rundt på en del interiør- og hageblogger og vært innom ganske mange nettbutikker, og har endelig landet på Trademax som har et godt utvalg av hagemøbler, og ganske viktig for meg – til en fornuftig pris.

Så jeg har gått til innkjøp av en sittegruppe i kunstrotting som er så og si vedlikeholdsfritt, med masse deilige, myke puter. Kjøpte også med en putekasse slik at det er lett å hive putene oppi der hvis det er litt sent på kvelden og jeg bare vil komme meg i seng. Spisebordet er i teak, som også er slitesterkt, og kan trekkes ut slik at jeg har plass til en liten grillfest for jentegjengen i løpet av sommeren. Det blir superfint! Får heldigvis alt levert hjem og har bestilt bærehjelp, så nå er det egentlig bare å vente på at det skal bli litt varmere i været – jeg er klar for verandaen!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *