Forlenge sommeren litt mer

Nå har det vært deilig sommer i Norge, og jeg gruer meg allerede til høsten. Slutt er det på muligheter for å sitte ute i hagen og nyte late dager. Eller er det virkelig det? Jeg har nemlig vært og sett på Santex uterom (santex.se/no/produkter/uterum.aspx), som er en klassisk flott hagestue jeg tenker å få bygget.

For meg ser jeg det som en investering i mitt eget velvære, hvor jeg kan gjøre sommeren enda lenger, i hvert fall med tanke på følelsen av å sitte ute. Et slikt rom kan jo også brukes om vinteren i tillegg, og jeg tror det å nyte en kopp med varm kakao der mens snøen faller utenfor kan bli litt av en opplevelse! Jeg må se litt nærmere på hvor lang tid det vil ta å sette opp, og se litt nærmere på budsjettet. Men forhåpentligvis får jeg den opp før høsten skikkelig har satt inn for fullt. Dere skal selvsagt få en oppdatering på hvordan det går her på bloggen. Som dere faste lesere også sikkert har fått med dere, har jeg jo stadig vekk nye prosjekter gående, og dette blir da det siste nye jeg har sett for meg, og gleder meg til å komme i gang med arbeidet!

Her kan du se et fantastisk oppsett på en orginal hagestue.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *