Enkel løsning for bad

DusjdørJeg skal gjøre litt oppussing på det minste badet vi har og endelig få inn en dusjløsning. Vanligvis bruker hele familien kun en dusj, men det kan bli litt travelt på morgenen til tider. Så vi gleder oss alle til å få installert en ny.

Lur løsning
Det er et ganske lite bad, så det å sette inn et helt dusjkabinett ville fort tatt for stor plass. Det er derfor jeg ble glad når jeg så muligheten til og bare benytte meg av dusjdører i stedet. Vi kommer til å senke sluken til dusjen litt ned i gulvet, så vi får en naturlig helling på gulvet som fører vannet vekk. Da trenger jeg kun å sette opp en liten sidedør som fanger den største spruten. Når vi ikke bruker dusjen kan jeg fint svinge døren inn til veggen, og vips, så har vi nesten hele gulvet som bruksareal. Jeg tror det vil bli en god løsning.

Jeg skryter gjerne når jeg finner gode leverandører, og en av dem er Bygghjemme. Her fant jeg flere gode alternativer for den nye dusjen, og prismessig er de også veldig konkurransedyktig.

Spar penger
Et annet tips jeg tenkte kunne være lurt å dele er hvordan du kan spare litt penger på dusjingen. Nå når vi får to dusjer kommer det nok til å bli mer bruk, det vil si at mer vann blir brukt, og mer som må varmes opp. Det fører til en større strømregning. En enkel måte å kutte det ned på er rett og slett og sku av dusjen når du såper deg inn. Ikke bare er det bedre for lommeboken, men også for miljøet. En riktig vinn vinn situasjon altså!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *