Ble kontaktet av en ukjent slektning

Husker dere at jeg for litt over et halvt år siden var inne på Ryds for å skifte frontrute på bilen min? Ja, selvfølgelig, jeg skrev om dette forresten. Det jeg ikke har fortalt deg om dette besøket, er imidlertid hva som skjedde bare en måned etter mitt besøk der…

Fikk en venneforespørsel på Facebook
Jeg ble kontaktet av en fetter som jeg ikke visste jeg hadde. Hun hadde sett meg da jeg var inne med bilen min for å reparere min frontrute og reagerte på mitt etternavn. Det er ganske uvanlig.

Hun hadde vært på leting etter meg på nettet og fant meg på Facebook. Jeg fikk en venneforespørsel når jeg logget inn der en dag, men jeg var litt mistenkelig når det var en vakker kvinne som sendte en forespørsel. Jeg har lest så mye artiklene om att det kan være en svindel der de prøver å lure en på penger. Men da jeg så at vi hadde noen felles venner på Facebook, så våget jeg å akseptere forespørselen.

Mor min har en yngre bror
Ingvild (som navnet hennes er) skrev en melding og presenterte seg. Hun fortalte meg at hun trodde hennes far kunne være bror av min mor. Min første tanke var så klart at ”Nå spøker hun med meg.” Men hun fortalte oss litt mer om bakgrunnen, og at hun hadde forsket lite om familien, så vi bestemte oss for å møtes. Min kone syntes det hele var litt mistenkelig, men jeg spurte om hun ønsket å komme sammen og så ble det selvfølgelig mye lettere.

Det viste seg at mine besteforeldrer hadde en sønn før de hadde fått min mor og hennes søster. De hadde vært ung og ugift, og derfor hadde de adopterte sønnen bort denne gangen ettersom de syntes det var for hans beste. De hadde sendt et brev hvor i de skrev litt om hvorfor, og at det aldri var at de ikke elsker ham, men fordi de ønsket ham et bedre liv.

Nå hadde Ingvild funnet dette brevet i sin avdøde fars memoarer og bestemte seg for å lokalisere denne delen av familien, men ikke lyktes. Så hvilken utrolig sammentreff var det ikke at hun jobbet på Ryds og bemerket mitt etternavn der? 🙂

Noen ganger kan livet virkelig være en velsignelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.