ET VERKSTED MAN KAN STOLE PÅ

Jeg har blitt hekta på frontruter og hvordan best reparere disse. Jeg synes alltid at det er litt vanskelig med alt som har med bil å gjøre, kanskje fordi jeg ikke har verdens beste tekniske innsikt. Men også fordi det som har med bil å gjøre er som med tannleger, rørleggere og alle andre profesjonsgrupper – hvis de sier noe om noe, at tennene må byttes eller rørene må byttes, så må man jo bare høre på det. Hva vet vel jeg om hva som foregår i rørene eller tennene? Skal jeg begynne å overprøve ting jeg ikke har peiling på? Det går jo bare ikke.

ET RESULTAT SOM GJØR AT DU ALLTID KOMMER TILBAKE

Med den lille introduksjonen kan man forstå at jeg har blitt lettere besatt av å alltid finne den beste forhandleren av alt mulig. Håndverkere, forhandlere, bilmekanikere, og siste tilskudd på lista: bilglassverksted. For når er det egentlig på tide å bytte en frontrute, må den byttes bare fordi det er kommet en liten prikk etter den steinen som spratt inn i ruta i fjor høst? Kan man stole på de rådene man får? Er det så farlig? Designer de ikke bilene så idiotsikre at rutene nesten er uknuselige i alle tilfelle? Vel, konklusjonen min må bli at jeg kan egentlig ikke svare på disse spørsmålene fordi jeg tross alt kan veldig lite om dette temaet. Derfor må jeg finne noen jeg kan stole på. Så etter å ha gjort mine grundige undersøkelser, lot jeg verkstedet Ryds reparere frontruten.

Delvis fordi de ble anbefalt av noen som hadde fått arbeid gjort der, og gode anbefalinger av folk jeg kjenner er gull verdt hos meg. Men også fordi de er skikkelig reale folk som jobber der. Du vet, hel ved. Typen som ikke snakker mer enn høyst nødvendig, ikke prøver seg med noen salgstriks. De vet at det er ikke nødvendig, fordi de vet at resultatet deres er så bra at vi uansett kommer tilbake. Småprat eller ei. Så jeg har bestemt at i morgen skal de få prøve seg på den lille prikken nederst til venstre i frontruta mi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.